mandag den 21. november 2011

Kødboller med tomatsovs

Dette er til en rigtig "Lady og Vagabond" aften.



Kødboller:
  • 500 g. hakket oksekød
  • 1 løg
  • 1 æg
  • 1 fed hvidløg
  • 6 stk. Cream Crakers (kiks)
  • salt og peber

Tomatsovs:
  • ½ løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 dåser hakket tomater
  • 1 spsk. tørret oregano
  • 1 spsk. tørret basilikum
  • salt/peber

How 2:

Kødbollerne:
  1. Hak løgene fint og bland det sammen med alle de andre ingredienser til en fars.
  2. Form små kødboller på størrelse med en golfbold, og steg dem på ved svag varme til alle siderne er stegt.
  3. I mellemtiden lav tomatsovsen og kog pastaen.
Tomatsovsen:
  1. Hak løget fint og steg det i olie.
  2. Purer tomaterne kom dem sammen med de pressede hvidløg og resten af ingredienserne i gryden.
  3. Lad tomatsovsen simre i ca. 15 min. til pastaen er kogt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar