onsdag den 2. november 2011

Muffins med nødder og æble


  • 200 g sukker
  • 50 g marcipan
  • 200 g smør i små tern
  • 3 æg
  • 175 g hvedemel 
  • 1 tsk bagepulver
  • 75 g grofthakkede nødder

Fyld:
  • Et æble i 8 både. Man skære hver båd i 4 tynde skiver

How 2:

  1. Tænd for ovnen i god tid.
  2. Riv marzipanen og hak det sammen med sukker og smør i en minihakker(lidt af gangen).
  3. Kom det i en skål og rør æggene i et ad gangen.
  4. Tilsæt mel, bagepulver og de hakkede nødder. Mix dejen sammen - den skal kun lige være sammenhængende, den må endelig ikke overbearbejdes.
  5. Kom dejen i muffinsforme og placere en af æbleskiverne ned i dejen, så den kikker lidt op.
  6. Bag de 12 muffins midt i ovnen - til de er gyldne i ca. 25 min. ved 175 grader.
TIP: Servere muffinsene lune med vaniljeis til. Muffinsene er PERFEKTE sammen med en smule Panna Cotta og hindbær sorbeten der blev lavet i sidste uge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar