mandag den 31. oktober 2011

Kalkun Wok ret

Man bruger hvad man har i køleskabet en gang imellem, så i dag blev det denne ret!

  • 1 løg
  • 1 stor gulerod
  • 1 gul peber
  • 100 g. fint revet hvidkål
  • 300 g. kalkun i tern
  • 1 stor spsk. paprika
  • 1 spsk. tomat pure (Beauvais)
  • 1 lille dåse ananas (130 g. drænet vægt)
  • salt & peber
  • en sjat vand

How 2:
  1. Steg løgene bløde i lidt olie og tilsæt kålen og gulerødderne
  2. Når det er stegt blødt tages det væk fra varmen
  3. Brun kalkunen og tilsæt paprika, salt og peber.
  4. Tilsæt grønsagerne og både ananaserne i tern og væden
  5. Kom tomat puren og en smule vand i retten og lad retten simre i små 10 minutter til tilbehøret er færdig. 
TIP: Man kan for at gøre retten mere "fyldig" komme en sjat fløde i og lave på den måde en lækker sovs.

Den lille der var med til at lave mad, havde en klar farvorit af ingredienserne. Dette billede kom af sig selv, da jeg ville tage et billede af hvad der skulle i retten ;o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar