På denne blog kan du få inspiration til din hverdags mad og diverse småprojekter i køkkenet, finde lækre og nemme kage-og brødopskrifter eller bare blive lækkersulten.
lørdag den 29. oktober 2011
Salte græskarkerner
Endnu en halloween ting. Når man har udhulet sit græskar, behøver man ikke nødvendigvis smide alt ud. Kernerne kan man bruge til følgende.
Græskarkerner
1 l. Vand
1 krus groft salt
How 2:
Vask græskarkødet af kernerne
I en gryde, kom vand og salt i kog og opløs salten
Hæld vandet over kernerne og lad det stå i 15 min.
Hæld vandet fra og lad kernerne stå i et dørslag i ca. 15 min igen...
Hæld dem over på et bagepapir på en bageplade og bag dem i ovnen i ca 1 time ved 100 grader
Når kernerne ikke længre er våde, og der begynder at dufte at ristede græskarkerner, så er de færdige.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar