lørdag den 29. oktober 2011

Pizza tomatsovs

Der blir rigeligt tomatsovs med denne portion, så brug det dagen efter til pasta.



  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 6 modne tomater
  • 1 tsk. tørret basilikum
  • 1 spsk. tørret oregano
  • 1 kns. cayennepeber
  • ½ tsk. eddike
  • ½ tsk. sukker
  • salt & peber
How 2:
  1. Skær løget i små tern og steg det blød og klart i lidt olie
  2. Skær i mellemtiden tomaterne i tern og purer dem med stavblenderen
  3. Kom tomaterne og resten af tingene i, samt det fint revet hvidløg
  4. Lad tomatsovsen småsimre i ca. 30 min. til sovsen er reduceret en smule og smag den til med salt og peber.
  5. Tag sovsen af varmen og kom den på den udrullede pizzadej

Ingen kommentarer:

Send en kommentar