tirsdag den 11. oktober 2011

Lassagne


  • 10 g. Smør
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 dåser hakkede tomater
  • 3 dl okse bouillon  
  • 2 grofthakkede løg  
  • 3 fed hvidløg
  • 1½ spsk tørret oregano
  • 2 tsk groft salt
  • 1 spsk. Peber
  • 1 tsk. Sukker
  • 1 pose mozzarella ost
  • 12 tørrede forkogte lasagneplader (ca. 200 g)

Bagetid. ca. 40 min. ved 200 grader

How 2:
  1. Brun løgene og bagefter kødet i en gryde.
  2. Tilsæt derefter de sidste ingredienser og lad det koge i ca. 10 min. og smag det til.
  3. Smør et lassagnefad med olie, og kom lidt kødsovs i bunden.
  4. Lig skiftevis lassagneplader og kødsovs i lag og slut med kødsovs øverst.
  5. Bag lassagnen i ca. 40 min. ved 200 grader
TIP: Kom lidt mozzarella i mellem lagene og lidt på toppen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar