lørdag den 5. januar 2013

Brød regnorme

Så har vi lavet brødstænger. Mine unger synes det var sååååå sjovt at lave, fordi man fik så snaskede fingre ;o) Der blev grinet en masse, skal jeg hilse og sige. Vi lavede 2 slags orme, en med tomat(ala pizza) og en morgenbrødorm (med birkes). Derfor døbte de dem "Regnorme".



  • 1 rulle færdiglavet pastadej
  • 1 bøtte tomatsovs
  • 1 sammenpisket æg
  • 1 dl birkes

How 2:
  1. Rul dejen ud og skær den over på midten.
  2. kom tomatsovs på den ene halv dem og sammenpisket æg, hvor man så strør birkes på, på den anden halvdel
  3. Skør dejen i strimler på ca. 2 cm.
  4. Tag en strimmel og so dem. Lig dem på en bageplade med bagepapir (ikke for tæt)
  5. Da de gir sig når man løfter dem og og håndtere dem, kan der kun være en halv mængde dej pr. bageplade.
  6. Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 8 min.
TIP: Er super at have med i madpakken, på bordet til en børnefødselsdag osv eller bare som en lille snack.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar