onsdag den 16. januar 2013

Pastasalt m. broccoli og pesto

I dag fik vi en lækker pastasalat på jobbet, så jeg besluttede mig for at kopier den så god jeg kunne, med det jeg nu havde hjemme.



  • 200 g. pasta Penne
  • 1/3 broccoli hoved (blomst og stok)
  • 2 spsk. basilikum pesto
  • 3 håndfulde valnødder

How 2:
  • Start med at kog pastaen
  • I mens skæres broccolien i små buketter og stokken i tynde skiver
  • Når pastaen er kogt færdig fiskes pastaen op og kommes i en skål - broccolien kommes i vandet og koges kort
  • Pestoen kommes på pastaen og blandes godt.
  • Når broccolien er færdig, blandes den i pastaen og evt. mere pesto tilsættes
  • Slut af med at kom et par håndfulde valnødder i
TIP: ønsker man det sprøde knas, så kom et par brødcroutoner i (med hvidløgssmag selvfølgelig).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar