fredag den 25. januar 2013

Kyllingegryde med løg og æblejouise

Jeg havde en masse løg, som jeg gerne ville gøre et indhuk i, så derfor blev det til denne kombo. Lækker sød sovs som ungerne elsker, og de grønne ærter glider altid ned. Der blev spist op!


  • 4 kyllingefiler
  • 3 store løg
  • 70 g. sukkerærter
  • 1-2 dl fine ærter
  • 2 dl. æblejouise
  • Paprika, salt og peber
  • (evt. meljævning)

  • Tilbehør: Nudler

How 2:
  1. Start med at skære kyllingefilerne i tynde strimler, så de hurtigt blir stegt færdige
  2. Skær løgene i strimler
  3. Skær sukkerærterne over, på langs og sættes til side
  4. Start med at steg løgene bløde i wokken og tag dem op af gryden og sæt dem til side
  5. Kom mere olie i wokken og brun kyllingestrimlerne
  6. Kom løgene tilbage i wokken og krydder med paprika, salt og peber
  7. Tilsæt æblejouise og kom de frosne ærter i og lad det simre i ca. 5 minutter
  8. Kort før servering tilsættes sukkerærterne.
  9. Smag til med mere paprika og lav evt. en meljævning og tilpas sovsen som DU vil ha den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar