søndag den 20. januar 2013

Festlig Melonsalat

I dag skulle vi have denne rigtig weekendmad. Dvs. vi kan hygge lidt mere med processen og gi os selv lidt mere tid til at eksperimentere, end i hverdagen. Jeg besluttede at lave denne salat og ende med at få min yngste arvning som køkkenhjælper og det var sjovt.



Vi brugte:
  • ½ melon
  • ½ honning melon
  • 3 blommetomater
  • 6 radisser
  • Persille
  • Æbleeddike

How to:
  1. Skær skrællen af melonerne af og skær dem i skiver - og derefter i tern
  2. Skær tomaterne over, brug en spiseske til at fjern kernerne - Væk med dem.
  3. Skør tomaterne i tern og kom i skålen
  4. Vask radisserne og skær dem i tynde skiver
  5. Kom en håndfuld hakket persille i og smag til med æbleeddike hvis det er MEGET sødt.
TIP: Passer godt til størk og kryderet mad.


Min hjælper der har fået lov til at blande med hjælp af fingrene.
Det tog MAX kejler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar