tirsdag den 1. januar 2013

Kinagryde med kylling

Så skal der laves sund mad, dagen derpå!!!!! På årets første dag blev det til dette. Dejligt friskt ovenpå alt den fede julemad. Mine unger elsker når vi laver sådan noget her. Så kan de nemlig selv få lov til at komme det "fyld" på tallerknen som de vil.

 
  • 1 stor tsk. rød karrypasta
  • 1 lille dåse kokosmælk
  • 2 kyllingefiler
  • 2 store gulerødder
  • 1 stort rødløg
  • 3 blommetomater
  • 2 dl. frosne ærter
  • 1 dåse ananas (saften i sovsen, ananassen som fyld)

Tilbehør:
  • Jasmin ris
  • Peanuts
  • Ananas i tern

How 2:
  1. Skær kyllingefilerne i tynde strimler
  2. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver på mandolinjernet
  3. Skær tomaterne og rødløg i tern og kom ærterne i vand, så de lide kan tø lidt op.
  4. Varm wokken op og kom karrypastaten i sammen med lidt olie.
  5. Kom løg i wokken og efter få minutter, tilføj kyllingestrimlerne.
  6. Når kyllingen er stegt på alle sider, krydder med salt of peber
  7. Tilføj kokosmælk, ananassaft(næsten alt det fra dåsen) og gulerødder, tomater og varm det op så det bobler.
  8. Kom ærterne i tilsidst og lad dem blive varme. De skal have ganske kort tid.
  9. Servere sammen med jasminris, ananas i tern og selvfølgelig peanuts.
Her er billederne af mine ungers tallerkner.

Den yngste arvings tallerken

Den ældste arveings tallerken

Her er gryden der står og bober

Ingen kommentarer:

Send en kommentar