torsdag den 7. juli 2011

Marineret Kylling

Denne måde at marinere på er fantastisk. Jeg bruger den både til svine korteletter eller kyllingefiler. Det er dejligt frisk og kan praktisk at man kan få noget kød til at strække længere ved at skære det i tynde skiver og tilføje en masse grønt. Denne gang er det 2 kyllingefiler der er brugt.


  • 2 kyllingfiler
  • 2 store fed hvidløg
  • Saft og skald fra ½ citron
  • Olie
  • Soya
  • Peber
How 2:
  1. Skær kyllingen i tynde skiver og kom det i en skål
  2. Riv hvidløgene og citronskalde i skålen
  3. Kom saften fra ½ citron i plus 1 spsk olie og 1 spsk soya
  4. Bland det hele så kødet er dækket at lidt af hvert og stil det til side i køleskaber
  5. Så kan man henter ungerne i børnehaven eller skære grønsagerne ;o)
  6. Tænd stegepanden eller WOKen så den blir godt varm. Steg kødet uden fedtstoft(marinaden har givet nok til kødet) i flere omgange, så kødet får plads og steger, ikke koger
  7. Det skal kun steges ganske kort i få minutter krydder med peber(måske lidt salt, men pas på, for soyaen er salt i sig selv)
Man kan derefter tage kødet op og tilsætte skiveskåret grønsager for når de så er færdige at komme kødet retur igen.
Denne gang fik vi Nudler til og en lille salat af fersken og gul peber.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar