mandag den 11. juli 2011

Ratatouille og rugmels vendt fisk

Ratatouille betyder jo egentligt bare en sammenkogt ret bestående af grønsager. Dette er min sommerversion.

  • 2 løg
  • 100 g. championer
  • 1 stor gulerod
  • 1 rød peberfrugt
  • ½ squash
  • 1 dåse hakket tomater
  • 1 spsk. honning
  • Salt, peber og tørret oregano

How 2:
  1. Skær løg og championer i store tern og rist det på en stor pande i lidt olie
  2. Skral guleroden og skær den i små tern - steg den sammen med det andet
  3. Skær peberfrugteren og squashen i store tern og kom det på panden sammen med 1 dåse hakket tomater og krydderierne
  4. Steg det ved svag varme i 10-15 min. - smag til med salt og peber
Spises sammen med fisk: fx som her, vendt i rugmel med lidt lidt citron til

Ingen kommentarer:

Send en kommentar