søndag den 10. juli 2011

Slanke boller ;o)

Spørgsmålet er om det er en selvmodsigelse...Jeg mener, kan boller være med til at slanke sig? Egentligt ikke, men jeg har alligevel fået en opskrift nært denne fra en slankeekspert.
Formålet med disse boller er ikke at komme smør og ost på, men de skal nydes som et mellemmåltid med et glas vand og et stykke frugt.


Til 24 boller:

  • 2 dl. vand
  • 50 g. gær
  • 1 dl. hørfrø
  • 200 g. revet gulerod
  • 200 g. squash
  • 1 tsk. salt
  • 2 dl. minimælk/skummemælk
  • 2 dl. grahamsmel
  • 12 dl. hvedemel

How 2:

  1. Gæren opløses i den lunkne vand.
  2. De fintrevne gullerødder og squash tilsættes sammen med hørfrø, salt, mælk og grahamsmel. (river du grønsagerne fint, blir bollerne lidt ornge, river du dem groft, kan man se dem i strukturen. Begge dele er fint.)
  3. Til sidst æltes hvedemelen i til dejen er lind
  4. Lad dejen æve ca. 1 time
  5. Slå dejen ned, ælt den godt igennem og form 24 boller
  6. Lad bollerne efterhæve o ca. 30 min.
  7. Pensl bollerne med ægwash(sammenpisket og tilsat vand)
  8. De bages i 15 min. ved 175 grader
NB:  Bollerne er fryseegnet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar