tirsdag den 20. december 2011

Fadkorteletter m. champigoner og cocktailpølser

Dette er en super nem, lækker og absolute ikke fedt fattigt aftensmad. ;o) Kønt ser det ikke ud, men det smager vidunderligt.



  • 5 fadkorteletter
  • 1 stort løg
  • 6-8 champigoner
  • 1 pakke cocktailpølser
  • ½ l. fløde
  • Vildt fong
  • Salt og peber

Tilbehør: ris

How to:
  1. Start med at tænd ovnen, så den kan blive varm.
  2. Brun korteletterne og kom dem i et ildfast fad. Kom salt og peber på.
  3. Brun de hakkede løgene og champigonerne på stegepanden og og tilføj fløde. Smag til med lidt fong og salt og peber.
  4. Hæld fløden ovenpå korteletterne i fadet, og tilsæt pølserne.
  5. Kom fadet i ovnen 10-15 min. ved 200 grader.
  6. Spises med ris, da der det er den helt perfekte måde at få mest muligt af den lækkre flødesovs på...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar