fredag den 30. december 2011

Sprængfyldt kylling med baconsvøb

Dette er en nem variation af en ret som manden er vild med. Denne dag blev resultatet således og han var yderst tilfreds.


  • 4 kyllingefiler
  • 1 pakke flødeost, med din farvoritsmag
  • 1 pakke baconstrimler
  • Salt og peber

How 2:
  1. Tænd ovnen på 200 grader
  2. Skær en stor lomme i kyllingefilerne
  3. Fordel fødeosten i lommerne, meget eller lidt alt afhængig af "modtageren" ;o)
  4. Luk lommen (på bedst vis) og bind minimum 2 strimler bacon om filerne. På den måde "prøver" man at holde osten på plads
  5. Steg kyllingefilerne på begge sider, kort, så baconen blir sprødt (det hjælper det på vej) og kom filerne i et ovnfastfad og kom dem i ovnen i 10-15 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar