torsdag den 22. december 2011

Havregryn- og chokoladekugler

De her er super nemme. Så nemme at børnene blev brugt som slaver, og de elskede det. De blev vildt nassede og det var sjovt.

(Her ses chokoladekugler m. kakaopulver, havregrynskugler med sukker,
fyldte chokolader og købt marsipankugler)


Havregrynskugler:
  • Blødt smør
  • Mørk kakaopulver
  • Vaniljesukker
  • Floremelis
Rul dem i alm. hvidt sukker

Chokoladekugler:
  • Blødt smør
  • Havregryn
  • Smeltet mørk chokolade
  • Lyst kakaopulver
  • Floremelis
Rul dem i lyst kakaopulver (fx. Oboy)

How to:
  1. Sammen med blødt smør, blandes de andre ingredienser godt. Der må ikke være smørklumper nogen steder. Personligt foretrækker vi at de er forholdsvis "tørre" i konsistens. Ellers føles det somom man bidder i en klump smør.
  2. Når det er den passende konsistens, rulles det i små kugler der vendes i det ønskede pynt. Det kan være: kakaopulver, sukker, hakkede nødder, revet chokolade, tivoli krymmel mm.
  3. Kuglerne pakkes i en lufttæt beholder og kommes i køleskabet. De holder sig ca. 1 uge.

(De dejlige unger der synes det var sjovt at skulle blive nasset)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar