torsdag den 8. december 2011

Wok med kylling i marinade og sukkerærter

Denne ret er super nem og hurtig. Kødet marineres og kommes i køleskabet til man er klar til at stege det. Det steges kun i max 10 min. og så er maden klar.


  • 2 kyllingefiler
  • Saft og revet skal af ½ citron
  • 3 spsk. olie
  • 2 spsk. soya
  • 2 store fed hvidløg
  • 1 spsk tørret timian
  • Peber
  • 1 løg
  • 100 g. sukkerærter
  • 1 dl vand eller ananassaft
Tilbehør:
  • 1 dåse ananas i tern
  • Peanuts
  • Nudler

How 2:
  1. Kyllingen skæres i tynde skiver og citron, soya, olie, timian og peber tilsættes. Riv hvidløget fint og massere kyllingen godt med alt dette. (ja det er ned med klør 5 i skålen og få nallerne nasset).
  2. Dæk skålen til og kom den i køleskabet til den skal bruges. Dette kan med fordel laves flere timer i forvejen.
  3. Når nudlerne koger (de skal kun have ca. 5 min.) så steges kødet i den varme wok sammen med løget der er skåret i tynde både.
  4. Når kødet er brunet og løget er blødt, tilsættes sukkerærterne og væsken (ananassaften hvis man skal have ananas som tilbehør).
  5. Retten simre i få minutter indtil nudlerne er færdige.
NB: Vi plejer at have peanuts og ananas i små tern til denne ret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar